tirsdag 23. juni 2015

Overforing av ferie

Forsvinner ferien nr jeg ikke fr tatt. Ansatte skal ske om overfring av ferie i HR-portalen hvor leder godkjenner denne, se Hvordan ske overfring av ferie? Jeg har vrt sykemeldt store deler av ret og har derfor ikke ftt avviklet ferien min. Det kan imidlertid tenkes at avtalen som har.

Overfring av ferie Nr det nrmer seg slutten av ret oppstr det ofte sprsml om overfring av ferie. Hva er reglene for overfring av ferie? Overfring av ferie er regulert av ferieloven 7 nr 3 annet ledd. Ferie - overfring av ferie ved sykdom Norges Farmaceutiske.

Ferie - overfring av ferie ved sykdom. Ret gr mot slutten og det begynner haste dersom ansatte har ferie til gode som skal avvikles fr nyttr. AVTALE OM OVERFRING AV FERIE AVTALE OM OVERFRING AV FERIE. Juli 2014, var det mest oppmerksomhet om at ansatte n kan kreve ny ferie etter n dags sykdom i ferien.

Ferie - overfring av ferie ved sykdom Norges Farmaceutiske

Overfring av feriedager til neste ferier - Magma Ferieret gr mot en avslutning, og sprsmlet om avvikling av restferie og overfring av ferie dukker gjerne opp. Overfring av ferie fra i fjor - Dagens Perspektiv 16. Overfring av ferie etter avtale mellom arbeidsgiver og arbeidstaker.

Overfring av ferie - For ansatte - Universitetet i Oslo 1. Overfring og utsettelse av ferie Finans Norge Det nrmer seg slutten av ret - hva med arbeidstakere som ikke har avviklet sin ferie? Overfring av ferie - Visma Blogg 21. Det er ikke gjort noen avtale om overfring. Ansatte kan n ske om overfring av ubrukte feriedager fra 20 i HR-portalen. Nordre Land kommune SKNAD OM OVERFRING AV FERIE Nordre Land kommune.


Ferielovens regler om overfring av ferie - Magma Et ferier er snart over, og sprsml om overfring av ferie til neste ferier blir igjen aktuelle: Hva skjer med ikke-avviklede feriedager? Faktaside: Ferie All lovbestemt ferie som ikke er avviklet i lpet av ferieret skal overfres til pflgende ferier. Med hjemmel i ferielovens bestemmelser i 7.3 og. Det er pent for ske om overfring av ubrukte feriedager fra fjorret i januar hvert r. Har arbeidstaker rett til utsette ferien ved sykdom fr eller under ferien?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.