onsdag 1. juli 2015

Kjoepe bil i tyskland scotch and sirloin

Firmaet er en etableret, tysk parallelimportr, som bestiller bilen p Renault- fabrikken. Kjpe bil i utlandet er det verdt det? Det var enkelt importere bil fra Tyskland, sier Catrine Hjrnevik (33). 4 gode rd til kb af bil i Tyskland. LS OGS Er du ude efter en ny bil til en god pris?

Det kan imidlertid godt betale sig at importere bil fra Tyskland. Det er som regel en forkert antagelse, at den samlede pris for en importbil tillagt. Hent drmmebilen i udlandet Berlingske Business 3. Samtidig som forhandlerne i Tyskland har fylt lageret med biler, s nrmer det seg slutten p ret.

Vi strekker oss litt lenger enn de fleste andre som selger bruktbil. Kunden kjper da bilen direkte fra utenlandsk forhandler, er ansvarlig for importavgifter etc. Fidusen er her, at nr bilen er 8 r, s sammenlignes den med de skrabede modeller p lige.

Vi har lang erfaring med import av bruktbiler fra Tyskland og Sverige

En av tingene som m tas med i kalkuleringen er hvorvidt det er tysk merverdiavgift som kan trekkes fra p bilen du kjper. Import Vi importerer alle typer nyere biler fra Tyskland. Schjdt anbefaler, at man gennemgr bilen grundigt p nettet. Hvorfor skal man importere bilen fra Tyskland.

Guide til import af bil fra Tyskland 20. Biler fra Tyskland Bilimport fra Tyskland Importbilen Som regel lykkes det dog at finde en rigtig konkurrencedygtig pris. Sg nemt brugte biler til import i Tyskland - AutoUncle Det tyske bilmarked rummer mange gode brugte biler, men for mange er det uoverskueligt. Importerer man en bil fra Tyskland, skal der som det sikkert er alle bekendt, betales. Viktige rd hvis du skal importere bil selv NAF Sjekk nye tilstanden p bilen du vil kjpe, og sett deg godt inn i reglene for eksport og import fr du importerer selv. 4 gode rd til kb af bil i udlandet - Import af bil fra Tyskland 5.


Det vil sige bilens almindelige pris inkl. Kan man spare penge p at hente en bil i udlandet? Vr ogs obs p at blant annet Tyskland ofte anser demonstrasjonsbiler som bruktbil, og derfor avtaler ett rs reklamasjonsfrist p disse. Etter 12 r i bransjen har i opparbeidet en god kundekrets som kjper bil hos oss igjen og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.