mandag 31. august 2015

Eurostar 100 pumpe za bazene zastupnik vozila

Ovlateni zastupnik za Iveco Tvrtka Benussi d.o.o. Tvrtka, ija je glavna djelatnost prodaja i ugradnja sustava tehnike zatite u vozila. Vrimo prijevoze do 100 tona teine i 6 metara irine diljem Europe. Izvjestaj o blokiranim racunima u Registru transakcijskih racuna. INFORMACIJE - A732016 - INTERNET STRANICE - Poslovni forum Abalon d.o.o.

Elvstrom Sobstad Croatia - Zastupnici smo i ovlateni proizvoai najpoznatije svjetske firme za izradu. Korisnicima nudimo nova i rabljena vozila u svim kategorijama od. Servis rashladnih ureaja, servis hidropaka (pumpa za vodu servis malih kuanskih aparata, montaa. Postojan i dugotrajan rad pumpi pri primjeni za slatku i morsku vodu te. Rent a camper prodaja - vozila za kampiranje. Ovlateni je uvoznik renomiranog proizvoaa teretnih vozila IVECO s.p.a.

Ugodan ambijent, prozranost i vlastiti bazen izdvajaju ovaj apartman kao poeljan. Distributer Eurostar elektronike za BiH, Sarajevo, Bosna i Hercegovina. Za servis elektromotora, pumpi za vodu i kuanskih aparata.

Alarmi, obezbeenje, zatita - fo

Bazeni i oprema iz cijele Bosne i Hercegovine. INFORMACIJE - A732016 - INTERNET STRANICE - Poslovni forum Svakodnevno imamo nove ponude vozila sa europskog trita. Speck Pumps crpke za bazene i industriju Speck Pumpen je tvrtka sa 100 godinjom tradicijom u proizvodnji crpki za razne. (Split i Zagreb) s preko 2000 m prodajnog prostora, 10 vozila za distribuciju robe i ostvaruje promet 100 mil. Generalni je zastupnik europskog proizvoaa Tesh Group za Hrvatsku.

Bazeni i oprema - Moj dom - Bazeni i oprema na - prodaja i potranja, novi i polovni artikli u kategoriji. Upoljava vie od 100 djelatnika u svojim prodajno servisnim. Osnovna nam je djelatnost proizvodnja bazena i. Alarmi, obezbeenje, zatita - fo ovlaeni servis Aparati za domainstvo, batenska oprema, baterije, akumulatori i punjai. Dobitnici smo Europske nagrade za kvalitetu - EUROSTAR 2000.


POSLOVNI IMENIK - IZDVOJENI PREGLED - ELEKTRO - Poslovni Forum Opremljeni smo vozilima namijenjenim za prijevoz eksplozivnih tvari te. Zastupnik i distributer za Elora, Komelon, Scala, Stabila, Picard, Kirschen. Evropska i azijska vozila, prodaja i obuka na autodijagnostikama svetske klase. 12V od 1.3 do 100Ah, Beograd, Srbija.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.