mandag 14. mars 2016

Pumpe za navodnjavanje dizel agregati

Bauer Rainstar Bauer Prorain Bauer pivotlinearni sustavi Bauer Famos pumpe za vodu Dizel agregati s pumpama. SIM: HONDA - Pumpe za vodu i agregati SIM d.o.o. Pumpa za navodnjavanje oglasi Pumpe za navodnjavanje prodaja. Diesel agregati na struju- Specijalna namjena CroArmy. Prodaja HONDA agregata za struju i HONDA pumpi za vodu-pumpe svih veliina i kapaciteta: pumpe za navodnjavanje, pumpe visokog pritiska. Agregat za navodnjavanje u Glogonju (ROVATTI ).

MZT Pumpi Producer of centrifugal, positive displacement and vacuum pumps in Macedonia. Oglasi za prodaju opreme za vodosnabdevanje i navodnjavanje 1. Maine i oprema za navodnjavanje Halo oglasi Nova (nekoriena) pumpa za navodnjavanje Honda 3. Novi HONDA pumpa za navodnjavanje - MojAuto Novi Traktor HONDA pumpa za navodnjavanje - benziske i dizel pumpe za vodu od 6, 8 i 10 ks. Naa Powerlink serija agregata se odlikuje pouzdanou, mirnim i sigurnim radom.

Motorne Testere Kosilice i Trimeri za Travu Prodaja Na prodajni asortiman: motorne testere, kosaice, trimeri, motokultivatori, agregati, pumpe za navodnjavanje, kosilice, istai snega, ugradni motori, rezervni. Pumpa za navodnjavanje sa dizel motorom tip 505 lombardinii,a druga sa benzinskim motorom. Euro Shatal vibracijski strojevi Endress agregati i pumpe za vodu. Diesel Motori - Hatz Proizvodnja u Hrvatskoj - Agregati na struju CroPower,Mobilni. Pumpa za navodnjavanje prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.

Novi HONDA pumpa za navodnjavanje - MojAuto

Pumpe za navodnjavanje 1) DIZEL PUMPE 2 i 3 COLA KIPOR : - Dizel pumpa za navodnjavanje 6,5ks, fi 52 (2 cola) kapacitet 550lmin, pravi pritisak 3 bari, dubina sa koje moe da uzima. Dostava brzom postom- agregati od 1 do 10 kw (benzin i dizel). Vam sa zadovoljstvom predstavlja ponudu dizel pumpi za navodnjavanje. Pumpe - Honda Power Equipment Srbija Izbor prikladne HONDA pumpe bazira se na jasno definisanim potrebama kupca: za istu, tehniku i muljnu vodu, za zalivanje veom koliinom vode u. Polovni Traktor AGRIA cevi pumpe topovi sve na jednom mestu.

Pumpe za navodnjavanje iznimne kvalitete i dugake trajnosti, izbor dizel benzin ili elektromotor. Pumpe za navodnjavanje 2 i 3 cola benzin i dizel takoe posedujemo i pumpe sa elektro motorom 2. Veliki izbor polovne i nove opreme za vodosnabdevanje i navodnjavanje. Motor za motokultivator, kosilicu,agregat, pumpu za navodnjavanje.


BBA dizel i elektrine pumpe za vodu veeg kapaciteta DAR d.o.o. NOVI : Traktor HONDA pumpa za navodnjavanje. Polovne poljoprivredne maine, oprema za navodnjavanje Srbija. Agrostandard Firma se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije. Ferbo - Fox SP 66-05 Tehnicke karakteristike Irrimec Kompanija Irrimec proizvodi irok asortiman agregata (moto-dizel pumpi). BBA pumpe dijelimo na dizel pumpe za vodu veeg kapaciteta i elektrine pumpe za.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.